مواد لازم:
هلو : ۱ کیلو کمپوت شده
زرده تخم مرغ : ۶عدد
ژلاتین : ۶ ورق یا ۶ قاشق سوپخوری
شکر : ۱ لیوان سرخالی
شیر: دوونیم لیوان
وانیل : یک سوم قاشق چایخوری
طرز تهیه :
آرد و نیمی از شکر و نشاسته را با هم در یک ظرف الک کرده و کناری بگذارید.
سفیده ها را قدری زده و کرم تارتار و نمک را اضافه کرده و همچنان هم بزنید.
در انتها ، نیمه دوم شکر را آرام آرام افزوده و بزنید تا سفیده ، سفید و
براق و تقریباً سفت شود و رنده پوست لیمو یا اسانس را هم اضافه کرده و
مخلوط کنید. مواد خشک بالا را که الک کرده بودیم روی سفیده ریخته و به
آرامی مخلوط کرده و در داخل قالب ۲۰ سانتی متری ( چرب نمی کنیم ) ریخته و
داخل فربا حرارت ۳۷۰ درجه فارنهایت یا ۱۸۵ درجه سانتی گراد به مدت ۳۵-۳۰
دقیقه بپزید . بعد از درآوردن از فر وارونه روی تور برگردانید و بگذارید به
مدت ۲-۱ ساعت بماند تا سرد شود بعد از قالب دربیاورید
آموزش درست کردن کیک رژیمی, تهیه کیک رژیمی, شیرینی رژیمی, طرز پخت شیرینی رژیمی, غذاهای رژیمی, کیک رژیمی